18 okt. 2008

Jag som trodde att jag var en katt


Så klart var jag tvungen att göra ett av Åsas alla roliga tester. Detta test handlar om vilken hundras man är. Detta är jag:


Engelsk bulldog
Bulldoggen är en cool livsnjutare av rang. Den ser tuff ut, men har inte riktigt koll på vilket skrämmande intryck den kan göra på såväl människa som andra hundar. Den börjar aldrig ett slagsmål, det behöver den inte. Tvärtom så förväntar den sig att alla är lika fredliga som sig själv. Bulldoggen lever under devisen "peace, love and understanding annars får du riktiga problem". Skulle den dock mot förmodan hamna i slagsmål är det bara ett som gäller; vinna eller dö. Många skulle nog kalla bulldoggen för den perfekta hunden, lugn och sansad. Den skäller nästan aldrig. Och sist men inte minst, en bulldog älskar att åka bil, tåg, båt eller flyg. Den är lättskött och behöver inte alltför mycket motion.

Först blev jag lite besviken för vem vill egentligen vara en Engelsk bulldog? Men sen ändade jag mig snabb. För visst är det vackar ord om mig som beskrivs ovan?!

Förresten har jag varit på bröllopsmässa idag med Björn.
Hum, intressant!!


1 kommentar:

åsa gillar rosa sa...

Bulldog är väl en söt "liten" hund. Jag kände mig som en gammal trött bulldog på gympa med stång passet. Hoppas att du ska med på step imorgon för det här med bröllopsmässan kan vi inte ta på telefon......... NYFIKEN