14 okt. 2008

Tokirriterad!

Idag känner jag mig irriterad på hela världen. Irriterad och förbannad på allt och alla. Jag har inte vaknat på fel sida (trots att jag anpassar sida i sängen efter Elsa) utan istället har jag byggt upp under dagen.
Det har i och för sig varit en bra pluggdag, jag har läst mängder och fått massor med ny och intressant kunskap om organisation och ledarskap. Men jag är så arg ändå!
På tal om skola och plugg så är ju sista anmälningsdagen för skolbytet i morgon, onsdag. Och jag som aldrig kan bestämma mig har fortfarande inte bestämt mig! För att få lite mer betänketid gjorde jag i alla fall som så att jag lämnade in en ansökan om överflyttning från Malmö till Lund. Ibland eller egentligen oftast har jag bestämt mig för att stanna kvar i Malmö men sen blir jag så irriterad över deras nonchalans. En ständig nonchalans kring bland annat att ge ut information om mentorskapet. Fattar de inte att det är ganska så viktigt att få redan på upplägg, framtida planering, kriterier för mentorer och tidsram? Hur svårt kan det vara att organisera upp det egentligen? De borde ju fatta att det är viktigt att få veta ett tid innan? Sen är de ju också helkassa på registreringar och deras mailvärld suger!
Tror att jag ska sluta skriva nu, för nu är jag jätteirriterad.
Snacka om att Mah fick all min ilska över sig. HaHa!!!

2 kommentarer:

åsa gillar rosa sa...

Är du fortfarande tokirriterad?? Längtar SÅÅÅÅ till gympa med stång passet imorgon.
kram

Anonym sa...

jag har gjort slut med honom... och det gör så ont, saknar honom massor. // JOssan