10 feb. 2010

Provvalet är klart!

Idag har resultaten från provvalen för Landskrona moderaterna kommit. Jag kom på fjärde plats!! Känns verkligen jätteskoj och helt overkligt. Så här stod det i Landskrona Direkts nättidning:
På fjärde plats återfinns ett nytt namn i Sara Lilja. En inflyttad tjej i 35-årsåldern som tidigare suttit med i fullmäktige i Lund , berättar Olov Stråmark (http://www.landskronadirekt.com/arkivet/nyheter/1006.htm#100210_10).

Och detta stod i HD:
Kända namn toppar moderaternas lista till kommunfullmäktige i höstens val. När rösterna från provvalet räknades samman på tisdagskvällen hamnade kommunalrådet Cecilia Brorsson högst upp, följd av kommunfullmäktiges ordförande Lennart Söderberg och tekniske nämndes ordförande Björn O Persson. På fjärde plats dök en nykomling upp; Sara Lilja.
— Hon kommer från Lund och har suttit i fullmäktige där. Men nu har hon flyttat till Häljarp. Vi behövde fler kvinnor så det passar bra, säger Landskronamoderaternas ordförande Olov Stråmark som själv kom på listans åttondeplats. (
http://hd.se/landskrona/2010/02/10/fa-kvinnor-pa-m-listan/)

Åh, vad det ska bli spännande! Jag längtar till hösten.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oh så roligt, nu är vi säkra på att valet till hösten går hem
Tanten i H-viken

Ronny sa...

Grattis Sara! Du var verkligen duktig i Lund och gjorde ett bra jobb i de frågor Vård- och omsorg samt Socialnämnden. Lycka till med dina framtida uppdrag i Landskrona.

Ronny