16 feb. 2010

En härlig spaweekend

Äntligen har vi var varit på spa. I 36 års present fick jag en spaweekend av Björn. Och av många anledningar har det inte blivit av att vi åkt på spa. Men i helgen gjorde vi det!

Vi hade bokat behandlingar kl 14.00 på lördagen så vi satte oss i bilen och åkte upp vid lunchtid. Det blev perfekt i tid, vi hann checka in och sätta på oss morgonrockarna och sedan var det spa för hela slanten. Jag hade valt en ”topp till tå-behandling” som innebar att jag fick ansiktsbehandling och massage över hela kroppen. Björn valde en ”gentlemen body” och blev skrubbad över kroppen och därefter fick han en helkroppsmassage. Vi hade bokat ett rum för parbehandlingar vilken var väldigt trevligt eftersom man kunde vara tillsammans hela tiden, trots att man hade valt olika behandlingar. Såsiga och avstressade fortsatte vi att njuta av allt möjligt bland annat bubbelbad, varm utomhusbad, varmt saltvattenbad, goda smooties som vi avnjöt i rottingsängar med utsikt över havet osv.

Innan trerätters supé på kvällen var vi på en vinprovning med Bengt Fritjofsson, vilken var helt ok. Vi var nog båda rejält hungriga så både bröd och vin smakade mumma. I restaurangen var mat och dryck till belåtenhet och vi trivdes som fiskar i vattnet. Vi satt kvar länge, så länge att vi nästan var de enda kvar i restaurangen. Efter det blev det nattklubb med drinkar och discodans och vid ett tiden rasade vi ner i sängen och sov som prinsar och prinsessor.

En perfekt födelsedagspresent, helt i min smak!
Tack Kärleken!

2 kommentarer:

Fia sa...

ååå va mysigt med spa! inte alls avundsjuk, nej, nej! :) härligt! sånt behöver man i vardagen..
och vilken snäll prins du har som ordnar med fina blommor! :)
kram

T h e r e s e sa...

Tack för dina fina kommentarer, kul att du också har en blogg. Den ska jag följa! Hoppas allt är bra med dig. kram