28 maj 2009

Jag ser ett ljus


Denna terminen har varit mycket lång och ibland har det inte känns speciellt motiverande. Men det har gått ändå och nu närmar det sig slutet. Imorgon ska vi få ut terminens sista hemtentan och sen är det SOMMAR. Åh det ska bli så härligt!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja du.. det är kärlek i Ludvika ser du. En grabb som jag tycker mycket mycket om. Underbart och härligt att vara så där hemskt förälskad.. :)

Det där ljuset kommer närmare. Vet precis hur du känner det.. Hemska terminen är snart över.. Tack och lov att man fixat tentorna och det är "bara" artikelopponeringen kvar.

Ta hand om dig.. Kramis /Jossan

Malin Sofia sa...

Hej! Jag undrar vad du gör den 15 augusti? Jag skulle nämligen vilja bjuda dig på sommarens största bloggfest, som kommer att äga rum på Restaurang Mynchen i Stockholm. 100 bloggare träffas för att äta, dricka, dansa, mingla, knyta nya kontakter....:) 70 platser är redan bokade och de anmälda kommer hittills från Göteborg, Kalmar, Oslo, Skellefteå, Stockholm - you name it. Det skulle vara superkul om du också ville komma. Allt du behöver göra är att mejla mig eller kommentera i min blogg och säga att du vill vara med. Skriv hela ditt namn, din mailadress och bloggadress. Vill du anmäla en vän också gäller samma sak. Festen kostar 470 kronor och då ingår mat, välkomstdrink, vin till maten och inhyrd DJ. Kontonummer finns på min blogg och betalningen ska in senast sista juni. Alkoholfritt och vegetariskt finns att fås om man önskar. Dessutom får alla en läcker goodiebag med sig hem. ;) I min blogg under kategorin Bloggträff finns bilder från festlokalen, delar av gästlistan och ALL info du kan tänkas behöva. Åldergränsen är 18 år. Hör av dig så snabbt du kan om du vill vara med! Kramar, Malin - arrangör.

Fia sa...

Visst är det skönt att sommarlovet snart är här och att sista sista i skolan snaaart är avklarat! Oj va man ska njuta när tentan lämnas in.. :)
Kram på dig!