15 juni 2010

Tisdagens tankar....

I natt har jag knappt sovit någonting! Det har inte varit att jag mått dåligt eller något sådant utan jag var helt enkelt inte trött. Jag kom igång med droppet tidigt idag, vilket är väldigt skönt eftersom jag är ”ledigt” från slangar på kvällen när Björn kommer hit. Dagen har varit helt ok. Jag har sovit en del och fått ett spontanbesök av Yvonne och det var så klart mycket trevligt. Förresten fick jag ett oväntat och tråkigt besked från läkaren. Tydligen har jag fem tumörer istället för fyra, som jag har fått besked på hela tiden. Läkaren förstod min oro men såg egentligen inget större problem men en liten extra tumör. Hon menade att cellgifterna behandlar den också. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Just nu sitter jag och väntar på Björn. Mamma och Gunnar kommer hem från en veckas semester på Sicilien idag och vi hade tänkt åka dit och hälsa på en stund. Kanske åker vi inom affären och handlar mat, jag är så väldigt sugen på rostad macka med smörstekta kantareller. Sen lite jordgubbar och kaffegrädde till efterrätt. Mums mums!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tänker på dig Sara!
Hoppas tiden går fort så dina behandlingar snart är över!
Stor Kram från mig / PetraW

åsa sa...

Förstår att du vill gråta men hoppas du väljer att skratta...nja kanske inte skratta men varje fall försöka hålla humöret uppe.
Blev det någon kantarellmacka?
Skickar massor med jordgubbsdoftande kramar