23 aug. 2009

I Thailand


Mycket f;rv'ntansfulla kommer vi till Kastrup efter att ha hamnat i ett t[gstopp i hela sk[me.Flygresan tog 10.35 tim och var helt ok. med s'mnen blev det s[d'r. Jag lyckades f[ n[gra timmar i slutet av slykresan och Bj;rn somnade fem minuter efter att vi lyft. Lyckans ost!

v[rt f;rst m[l p[ resan har varit Koh Chang. N'r vi landade p[ Bangkoks flygplats tog vi oss med minibuss till en n'rbel'ggen bussterminal f;r att kunna ta oss till h'mnl'get utanf;r Trat. Bussresan tog ca fem timmar och det var inte m[nga minutrar som varken jag eller Bj;rn var vakna. V'l i hamnen mumsade vi p[ ananas medan vi v'ntade p[ att f[ kliva p[ b[ten 'ver till Koh Chang. B[tresan gick snabbt och planen var att [ka till white sand beach (som 'r den st;rsta stranden p[ ;n) och hyra en bungalow i tv[ n'tter. H'r nar vi chillat, ';tit gott, f[tt underbar massage, badat och haft det mycket bra.

V[rt n'sta stopp p[ Koh Chang 'r lonely beach och det 'r h'r vi 'r nu. Det 'r en mindre strand med endast ett f[tal hotell och bunglows. Men [h s[ h'rligt. Havet 'r en aning ilsket och det blir en del v[gor att ta sig igenom f;r en svalkande dopp.

Under dessa tv[ dagarna som vi varit h'r har vi verkligen tagit det lugnt. Legat p[ stranden, solat och l'st. Imorgon 'r tanken att vi ska [ka vidare p[ sm[;arna som ligger runt om Koh Chang. Vi har bokat in en snorkeltur d'r vi kommer att bes;ka fyra olika ;r samt snorkla omkring dem. Vi hade t'nkt stanna kvar p[ sista ;r (Koh Wai) och se vad den har att erbjuda oss. Ska bli sp'nnande!

P[ [terseende Sara &Bjorn

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ni ser ut att trivas och må bra i solen och njuta av att äntligen få vara lediga....det är ni förtjänta av!Kram Cina

Anonym sa...

Hej på er båda.
Vad härligt det ser ut, jag förstår att Björn somnade det har inte svåt för
Kram Beryl o Bertil

Anonym sa...

Härligt! Skönt att höra att allt är bra - och att ni kommit fram - och har det bra...

Fina bilder! Fortsätt njuta!

/Cissi

åsa sa...

Jag är inte ett dugg avundsjuk...